Odottamaton tilanne Ruotsissa – hirvi kävi naisen kimppuun

Ohhoh! · Tim Isokivi

70-vuotias nainen joutui torstaina odottamattomaan ja pelottavaan tilanteeseen Ruotsin Lerumissa. Hirvi hyökkäsi iltapäivällä kävelyllä olleen naisen kimppuun paikallisella asuinalueella.

Autossa tapahtumahetkellä olleen silminnäkijän mukaan kävelyllä oli yrittänyt väistää hirveä huomatessaan tämän. Eläin kuitenkin vauhkoontui, nosui takajaloilleen ja löi naista sorkillaan. Silminnäkijä kertoo SVT-uutissivustolle soittaneensa paikalle ambulanssin.

Naisen vammat eivät olleet hengenvaarallisia, mutta hän vietti torstai-illan sairaalassa tarkkailtavana. Tilanteen aiheuttanut hirviemä on ollut kahden vasansa kanssa tuttu näky alueella, eikä uhkaaviltakaan tilanteilta ole vältytty. Viime marraskuussa paikallinen poliisi päätti, että hirviperhe voidaan lopettaa.