Yllättävä vaaratilanne liikenteessä Lahdessa – mies ajoi vastaantulevien kaistalla

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Lahdessa todistettiin torstai-iltana odottamatonta ja vaarallista tilannetta liikenteessä. Hätäkeskus sai kymmeniä ilmoituksia moottoritiellä väärään suuntaan liikkuneesta henkilöautosta. Ilmoituksissa auton kerrottiin ajaneen Renkomäen liittymästä pohjoiseen päin vastaantulevien kaistalle.

Poliisipartio pysäytti auton Lotilan liittymässä. Yli 80-vuotias kuljettaja oli kertonut erehtyneensä liittymästä, ja partio avusti hänet pois moottoritieltä. Mies ajoi hetken aikaa omalla ajokaistalla, mutta pian hän kuitenkin siirtyi uudelleen vastaantulevien kaistalle. Mies jatkoi ajamista tilannetta seuranneen poliisipartion päälle laittamasta pysäytysvalosta huolimatta.

Poliisin mukaan moni vastaan tullut auto joutui väistämään törmäyksen välttämiseksi. Kenenkään ei kuitenkaan tiedetä loukkaantuneen välikohtauksen aikana. Auton kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta epäiltynä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.