90 Päivää morsiamena -parin onni rakoilee – kommentti suivaannutti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

90 Päivää morsiamena -sarjassa aiemmin esiintyneet hollantilainen Jesse Meester ja kolumbialainen Jeniffer Tarazona ovat rakastuneet ja ryhtyneet parisuhteeseen. He molemmat ovat olleet mukana sarjassa aiemmin, mutta eri yhteydessä. Nyt alkuhuuma on tasoittunut ja parille on tullut ensimmäinen särö suhteeseen.

Jeniffer on käsittänyt, että Jesse on otaksunut naisen työskennelleen maksettuna seuralaisena. Nainen on asiasta kovin tuohtunut, sillä hän on ahkerasti töitä tekevä yksinhuoltaja. Koko tilanne sai alkunsa, kun Jesse julkaisi maksettua sisältöä Instagramiin. Kuvissa oli toinen nainen.

Jesse kysyi Jenifferiltä, saiko hän myös rahaa kuvista, joissa esiintyy toisten ihmisten kanssa ja tilanne eskaloitui riidaksi. Loppujen lopuksi kyseessä on erehdys ja väärinymmärrys. Jesse on varuillaan Jenifferin vahvan reaktion takia, koska hän ei halua ylimääräistä draamaa elämäänsä uudestaan päästyään jo kerran sellaisesta suhteesta eroon.

Jesse muistetaan erittäin draamapitoisesta suhteestaan Darcey Silvaan. Hän yrittää selittää naiselle, että Jeniffer tekee nyt itse tilanteesta pahemman mitä se onkaan ja suurentelee asiaa. Mies yrittää sanoa, että hänen sanansa on nyt väännetty vääränlaiseksi ja poistettu ulos alkuperäisestä tarkoituksesta. Naisen tulisi muistaa, että hän on itse valehdellut Jesselle omasta seurustelutaustastaan, eikä mies ole lähtenyt oikomaan sen perusteella mutkia suoriksi.