Kari Hotakainen jättää Pitääkö olla huolissaan -ohjelman: ”Päiväni ovat numeroidut”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

MTV3-kanavan Pitääkö olla huolissaan? -ohjelmassa käsitellään suomalaisten ongelmia ja huolenaiheita nokkelaan sekä humoristiseen tyyliin. Jenni Pääskysaaren juontaman ohjelman vakiopanelisteina ovat olleet Kari Hotakainen, Tuomas Kyrö ja Miika Nousiainen.

Pitääkö olla huolissaan? jatkuu sunnuntaina 13. helmikuuta uuden tuotantokauden merkeissä. Tuleva 11. kausi tulee olemaan kirjailija Kari Hotakaisen viimeinen ohjelmassa. Hänen mukaansa pois jättäytymisestä ei pidä olla huolissaan.

– Ohjelman perusidea on niin vahva, että jos sieltä häviää yksi pälvikalju, ei ohjelma siihen kaadu. Sitä paitsi jäljelle jää monta hyvää tuuheatukkaisempaa, Hotakainen kertoo tiedotteessa.

– Ohjelman tekeminen on ollut erittäin virkistävää, hauskaa ja noloa, eli kaikkea sitä mitä elämä parhaimmillaan on. Päiväni ovat numeroidut eli haluan keskittyä loppuelämäni kirjoittamaan mitä huvittaa, ilman ainuttakaan aikataulua. Katson, että olen antanut kaikkeni ja lähden hyvillä mielin, tosin haikeana. Työyhteisö on ollut nuorekas, asiaton ja energinen, kirjailija jatkaa.