Perhe huolestui Tammyn ryyppäämisestä – juhlii joka ilta kuin viimeistä päivää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Satakiloiset siskot -sarjassa esiintyvä Tammy Slaton on päättänyt rakastaa itseään enemmän. Hän on löytänyt uudenlaista nautintoa elämäänsä juhlimalla ystäviensä kanssa. Jo entuudestaan terveytensä ja painonsa kanssa kamppaileva Tammy on saanut sisarensa Amyn huolestuneeksi.

Amy on perheineen ostanut oman talon ja muuttaa pois Tammyn naapurista. Tämä luonnollisestikin pelottaa apua jatkuvasti tarvitsevaa Tammya, mutta samaan aikaan nainen viettää itsenäisesti iltojaan kavereiden kanssa bailaten. Tammy perustelee alkoholin päivittäistä käyttöä sillä, että hän yrittää nauttia elämästä.

Amy kertoo Tammylle, että naisen tulisi oppia löytämään toisenlainen tapa tuottaa itselleen hyvää mieltä elämään kuin mässäily tai ryyppääminen. Hän on huolestunut, että alkoholi voi aiheuttaa vaan enemmän terveysongelmia. Tammy kuitenkin pitää kiinni niistä asioista, jotka tuottavat hänelle mielihyvää.

Tuoreiden Instagram-kuvien perusteella Tammy saa nykyään happea nenäviiksien sijaan henkitorviavanteen kautta. Toisin sanoen nyt näytettävien jaksojen jälkeen hänelle on tehty trakeostomia. Tammyn tulisi laihduttaa reilusti, jotta hän pääsisi lihavuusleikkaukseen.