Annukka julkaisi uuden Huominen on syli -singlen: ”Uusi päivä on aina uusi mahdollisuus”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomenkielistä popmusiikkia tekevä Annukka on tänään julkaissut uuden Huominen on syli -kappaleensa. Kappale on syntynyt korona-ajan keskellä ja siinä Annukka miettii tämänhetkistä elämäntilannettaan.

– Biisissä tiivistyy kaikenlaiset ajatukset ikääntymisestä, somesta ja siihen liittyvistä paineista sekä ylipäätään mietteet elämänkokemuksesta. Huominen on syli -kappaleen nimi on lohdullinen ajatus siitä, että uusi päivä on aina uusi mahdollisuus ja haluan suhtautua siihen toiveikkaasti sen sijaan, että kokisin paineita ajankulusta. ”Katso taaksepäin, kiitä menneestä. Katso eteenpäin, luota tulevaan”, lausui viisaasti eräs minulle tuntematon mummo. Hänen ajatuksensa kiteyttää biisinkin sanoman aika hyvin, Annukka pohtii.

Annukka on julkaissut viime vuosina vahvoja singlejä, jotka ovat nousseet radioiden soittolistoille. Näitä ovat muun muassa Sähköä, Lainaa mua, Kun pimeää on ja Suljen mun silmät. Annukan kappaleet ovat striimanneet yli 3,5 miljoonaa toistoa Spotifyssa. Uuden singlen voit kuunnella Spotifystä tästä linkistä.