Christina Milianin kuva paljastaa suosion salaisuuden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Christina Milian tunnetaan niin näyttelijänä kuin laulajanakin. Viime aikoina Christina on toiminut työkseen myös Rihannan brändin biksumallina, eli ura laajentui ammattimalliksi. Taannoin perheenäiti sai myös perheenlisäystä poptähti-miesystävänsä Matt Pokoran kanssa.

Nyt raskauskilot ovat jo karisseet ja Christina poseeraa Rihannan Savage X Fenty -alusvaatemerkin upeissa mainoskuvissa. Yllään Christinalla on violetit alusvaatteet. Aika näyttää lähteekö Milian enää aktiivisesti musiikkiuralle, mutta töitä hänellä näyttää riittävän ilmankin.

Christina Milian kertoi nuorimman lapsen syntymästä kauniilla kuvalla, jossa hän makasi sängyssä ja piteli vauvaa sylissään. Kennaksi nimetty poika on pariskunnan toinen yhteinen lapsi yksivuotiaan Isaiahin lisäksi. Milianilla on kuitenkin myös kolmas lapsi, 11-vuotias Violet Madison Nash, jonka hän on saanut yhdessä The-Dream -räppärin kanssa.