Viikonloppuna villasukkajuoksun SM-kilpailut Orivedellä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lähtisitkö ulkoilemaan talvipakkasella pelkästään villasukissa? Entäpä juoksemaan ne jalassa kilpaa? Orivedellä tämä on mahdollista tulevana viikonloppuna Villasukkajuoksun SM-kilpailuissa. Tapahtuma on peruttu kahtena aiempana vuonna vähäisen lumitilanteen ja koronan johdosta, mutta nyt on eri tilanne.

− Kyllä nyt on erittäin hyvä fiilis. Orivedellä on upean talviset olosuhteet ja kisapolut ovat huippukunnossa. Kannattaa tulla mukaan, toteaa kisajärjestelyistä vastaavan Sandstorm Events Oy:n yrittäjä Laura Sandström.

Osallistujaksi voi ilmoittautua kisapäivän aattoon, perjantaihin 21. tammikuuta saakka. Ilmoittautuminen ja kisainfo sekä turvallisuusohjeet löytyvät tapahtuman verkkosivuilta. Muutokset tapahtuman järjestelyihin ja koronaohjeisiin ovat mahdollisia, joten tilannetta kannattaa seurata verkkosivuilta ja tapahtuman some-kanavilta Facebookissa ja Instagramissa.

Villasukkajuoksun SM-kilpailut järjestetään Orivedellä toista kertaa. Ensimmäiset kisat saivat loistavan vastaanoton: juoksijoita eri sarjoissa oli yhteensä 370 ja yleisöä kaikkiaan noin 1.000 henkeä. Kisoihin osallistuu aktiivijuoksijoita ja polkujuoksun harrastajia, mutta myös paljon ensikertalaisia.