Kanye West teki uuden kappaleen – uhoaa koomikko Pete Davidsonille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Superjulkkis Kim Kardashianista eronnut räppäri Kanye West on ilmaissut monta kertaa halukkuutensa jatkaa parisuhdetta ja perhe-elämää ex-vaimonsa ja heidän neljän lapsensa kanssa. Miehen itsetuntoa on musertanut erityisesti se, että Kardashian seurustelee nykyisin koomikko Pete Davidsonin kanssa.

Kanye West julkaisi kappaleen nimeltään My Life Was Never Eazy. Biisissä räpätään: ”God saved me from that crash, just so I can beat Pete Davidson’s ass”, Eli vapaasti suomennettuna: ”Jumala pelasti minut auto-onnettomuudelta, jotta voin antaa Pete Davidsonille köniin”. West viittaa sanoissa vuoden 2002 kolariin, joka oli melkein tappaa hänet.

Kim Kardashianin uusi poikaystävä Pete Davidson on huvittunut laulun sanoista. Lähipiiristä kerrotaan, että 28-vuotiasta Davidsonia naurattaa 44-vuotiaan Kanye Westin uhoaminen. Westin omituinen toiminta on ainoastaan lähentänyt Kim Kardashiania ja Pete Davidsonia, Page Six uutisoi.