Demi Rosen mekosta näkyi läpi – paljasti takapuolen kokonaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaiskurvitar Demi Rose on ryhtynyt rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta sosiaalisen median kanavissa. Nykyisin hänellä onkin jo esimerkiksi Instagramissa yli 18 miljoonaa seuraajaa, joille kurvitar jakaa usein rohkeitakin kuvia.

Usein rohkeissa kuvissa poseeraava kurvikas julkkiskaunotar on nyt poseerannut mustassa harsomaisessa ja erittäin läpinäkyvässä asussa, joka paljasti sisältönsä käytännössä täysin. Sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan kuvissa Demin takapuoli paljastuu kokonaan, sillä asu ei peitä sitä lainkaan.

Taannoin Demi Rose vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.