Huikea suoritus! Suomalaiset soutivat Atlantin yli 41 päivässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat tehneet kautta aikojen hurjia tempauksia, ja nyt pitkä lista on saanut yhden rivin lisää. Jolle ja Markus nimittäin päättivät soutaa ensimmäisinä suomalaisina Atlantin yli ja onnistuivat siinä. Tiimin nimi on Two Rowing Finns.

Talisker Whisky Atlantic Challenge 2021 -tempaus käynnistyi 12. joulukuuta ja jatkui läpi joulunpyhien ja vuodenvaihteen tammikuun loppupuolelle saakka. Nyt miehet ovat viimein päässeet maihin Atlantin toisella puolella, kun soutuvene osui maihin Antigualla lauantaina kello 19.13 paikallista aikaa.

Atlantin ylitykseen soutuveneellä kului aikaa 41 päivää, 10 tuntia ja 57 minuuttia. Matkan varrelta miehet päivittivät kuulumisiaan ajoittain sosiaaliseen mediaan, jossa heidän etenemistään kyettiin seuraamaan.