Käsittämätön U-käännös vuorenrinteellä – video saa haukkomaan henkeä

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

U-käännöksen tekeminen tien päällä voi olla riski. Hämmästystä ja jopa suoranaista järkytystä herättäneellä viraalivideolla eräs kuljettaja esittelee taitojaan tekemällä täyskäännöksen vaaralliselta vaikuttavissa olosuhteissa.

Sosiaalisessa mediassa jaetulla videolla nähdään sininen auto kapealla maastotiellä, joka näyttää kulkevan kuilun reunaa pitkin. Kuljettaja onnistuu tekemään U-käännöksen tiellä kuin ihmeen kaupalla. Video sai monet katsojat haukkomaan henkeään muun muassa Twitterissä.

Video jaettiin alun perin Youtuben DrivingSkill-kanavalla. Alkuperäisessä videossa ilmenee, ettei kuljettaja ole suinkaan harrastelija-autoilija vaan haastaviin käännöksiin erikoistunut asiantuntija. Lisäksi toisesta kuvakulmasta kuvattu erillinen video paljastaa, ettei tien reunalta ollut pudotusta aivan niin paljon kuin sosiaalisessa mediassa levinnyt materiaali antoi ymmärtää.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.