Kamelinvarvaskaunotar uhkeana – muodot kuin ulkoavaruudesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Meksikolaiskanadalainen Mary Magdalene on kertonut, että muokkaa kehoaan lähinnä omaksi ilokseen. Hän haluaa kiihottua omasta peilikuvastaan. Nainen on ottanut kehoonsa lukuisia silikonitäytteitä, joista suurimmat on sijoitettu pakaroiden ja rintojen alueelle.

Aikuisviihdetähti on julistanut, että hän omistaa maailman pulleimmat häpyhuulet. Vaikka asiaa ei ole vahvistettu virallisesti, on hänen kertomaansa helppo uskoa pelkästään valokuvamateriaalin perusteella. Myös muut hänen kurveistaan ovat suorastaan tähtitieteellisessä mittakaavassa.

Mary Magdalene on ottanut ainakin kulmien kohotuksen, huulitäytteet, poskitäytteet, rasvansiirtoa huuliin ja poskiin, kolme nenäleikkausta, kahdet kuoret hampaisiin, lukuisia rasvaimuja, lukuisia rintojensuurennusleikkauksia, pepunkohotuksia ja takapuolen implantteja.