Miehet kantoivat ruumiin postitoimistoon – yrittävät saada edesmenneen eläkerahoja

Ohhoh! · Tim Isokivi

Irlannissa tutkitaan tapausta, jossa kaksi miestä yritti noutaa kuolleen henkilön eläkerahoja epätavallisin keinoin. He kantoivat mukanaan edesmenneen eläkeläisen ruumiin postitoimistoon.

Miehet saapuivat County Carlowissa sijaitsevaan postitoimistoon ensin kahdestaan perjantaina 20. tammikuuta noin kello 11:30. He pyysivät virkailijalta tuntemansa vanhuksen eläkerahoja. Virkailija kuitenkin totesi, että asianomaisen pitäisi olla itse paikalla rahojen saamiseksi.

Miehet saapuivat myöhemmin takaisin postitoimistoon yhteistuumin kantamansa kuusikymppisen miehen kanssa. Virkailijan epäilykset eläkeläisen hyvinvoinnista kuitenkin heräsivät, ja poliisit hälytettiin paikalle. Miehet pakenivat nopeasti ja jättivät elottoman ruumiin postitoimistoon.

The Irish Times -lehden mukaan eläkeläisen ruumis toimitettiin pois postista pian viranomaisten saavuttua paikalle. Tapauksesta on käynnistetty poliisitutkinta.