Finnair lopettaa valmisaterioidensa myynnin: ”Matka on tullut päätökseen”

Matkailu Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen lentoyhtiö Finnair teki vuonna 2020 yllättävän aluevaltauksen. Yhtiö toi ruokakauppoihin myyntiin Taste of Finnair -valmisateriat, joiden inspiraationa toimivat yhtiön lennoilla tarjoillut ruoat. Tempaus herätti hämmästystä erityisesti sosiaalisessa mediassa. Nyt Finnair on päättänyt lopettaa ruokakaupoissa myytävien valmisaterioiden valmistamisen. Yhtiö tiedotti asiasta Facebookissa.

– Taste of Finnair -aterioiden matka on tullut päätökseen ja lopetamme aterioiden valmistamisen. Aterioita on saatavilla K-Citymarket Jumbosta ja Tammistosta sekä K-Supermarket Hertasta, Lauttasaaresta ja Mankkaalta 25.2. asti tai niin kauan kuin aterioita riittää, tiedotteessa kerrottiin.

Lentoyhtiö kertoi vuonna 2020 halunneensa tarjota Finnair-elämyksen kodeissa koronan rajoitettua lentomatkailua. Finnairin mukaan Finnair Kitchenin aterioita tarjotaan jatkossakin yhtiön lennoilla.