Martina Aitolehti kurvikkaana somekuvassa: ”Pizzabileet tyttöjen kanssa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hyvinvointivalmentaja ja realityjulkkis Martina Aitolehti on eronnut vajaan vuoden pituisesta suhteestaan jääkiekkoilija Hannu Pikkaraiseen. Kaksikko näytti sopineen loistavasti yhteen liikunnallisen elämäntyylin ansiosta, mutta miehen raiskaussyyte oli lopulta liikaa. Nyt Martina poseeraa sinkkuna.

Aitolehti nähdään sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan kuvassa tyylikkäässä ja tyköistuvassa mekossa, joka nuolee hänen kurvikasta vartaloaan. Samalla Martina paljasti, että suunnitelmissa oli mukava ilta yhdessä ystävien kanssa.

– Me pidetään tyttöjen kanssa tänään pizzabileet, pitää vissiin woltittaa ennakkoon tota myrskyä silmällä pitäen… Sitä ennen kuitenkin parin tunnin pyörä + CORE, Martina kirjoitti.