Mies rikkoi 52 ennätystä vuodessa – ennätys per viikko

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Idahossa asuva David Rush on tullut tunnetuksi todellisena ennätystehtailijana. Nyt mies on noussut otsikoihin tehtyään kaikkien ennätysten ennätyksen. Hän suoriutui vuoden 2021 aikana yhteensä 52 saavutuksesta.

David Rush rikkoi uuden ennätyksen vuoden jokaisena viikkona. Hän aloitti vuoden 2021 pinoamalla ennätysmäärän märkiä palasaippuoita naapurinsa kanssa ja päätti vuoden käärimällä toisen henkilön lahjapaperiin. Haastavimmassa tempussaan Rush halkoi kiiviä samuraimiekalla seisoen samalla jumppapallon päällä.

Rush on rikkonut elämänsä aikana yhteensä yli 200 Guinnessin ennätystenkirjan ennätystä. Hänen tavoitteenaan on lisätä tempausten avulla ihmisten tietoisuutta ja arvotusta STEM-alaa ja koulutusta, eli luonnontiedettä, teknologiaa, tekniikan alaa ja matematiikkaa kohtaan.