Raju välikohtaus Taylor Swiftin kotona – fani ajoi rakennuksen seinään ja yritti sisään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Taylor Swiftin New Yorkissa sijaitsevan kodin edustalla todistettiin torstaina rajua tilannetta. Tähden fani aiheutti vaaratilanteen ajamalla humalassa autonsa kohti tämän kotitaloa.

31-vuotias mies ajoi silminnäkijöiden mukaan ensin vastaantulevien kaistalla noin kello 3:15 aamuyöstä. Pian hän törmäsi autollaan Franklin Streetillä sijaitsevan rakennuksen seinään. TMZ:n mukaan mies nousi ulos autosta, mutisi jotain ovipuhelimeen ja yritti repiä laitetta irti seinästä.

Paikalle hälytetyt poliisit ottivat miehen kiinni ja hänet toimitettiin sairaalaan. Rattijuopumuksesta syytetty mies oli kertonut poliiseille tapahtumapaikalla, ettei hän poistuisi ennen kuin pääsisi tapaamaan Taylor Swiftin. Page Six -lehden mukaan hän oli myös ennen tekoaan jakanut sosiaalisessa mediassa tähteen liittyviä julkaisuja.