Vappu Pimiä teki lumitöitä alastomana – kuva päätyi someen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monien suomalaisten tavoin myös suosikkijuontaja Vappu Pimiä päätyi viikonloppuna lumitöihin. Harva kuitenkaan todennäköisesti työskenteli hankien keskellä yhtä vähäisessä vaatetuksessa.

Vappu Pimiä julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hänet nähdään tekemässä lumitöitä alasti. Tähti tosin sensuroi otosta levynkansista tutulla Parental Advisory -tarralla. Pimiän mukaan hän päätyi työskentelemään ilman rihmankiertämää avantouinnin seurauksena.

– Jos ikinä mietit, että mistä se suomalainen sisu on peräisin, niin se on perkele näistä Valttereista sun muista myräköistä! Avannon jälkeisellä euforialla pystyy helposti kolaamaan lumet!, Pimiä kirjoitti.

Kuva keräsi nopeasti tuhansia tykkäyksiä. Pimiä hehkutti avantouintia jo aikaisemmin Instagram-tarinassaan. Tähden mukaan hän oli joutunut pukemaan avantoon uimapuvun lähellä olleiden pilkkijöiden vuoksi.