Ei voi olla totta! Nick Cannon isäksi jo kahdeksannen kerran

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popdiiva Mariah Careysta vuonna 2016 eronnut näyttelijä ja räpartisti Nick Cannon on tulossa isäksi kahdeksatta kertaa. Hänen neljä nuorimmaista syntyi yhden vuoden aikana kolmelle eri naiselle. Nyt hänen tyttöystävänsä Bre Tiesi odottaa pariskunnalle yhteistä lasta.

Nick Cannon ja Bre Tiesi järjestivät vauvan sukupuolen paljastusjuhlan Malibussa rannalla. Bre erosi aviomiehestään NFL-pelaaja Johnny Manzielista viime vuoden lopulla. Uusi lapsi on syntymässä maailmaan, vaikka Cannon koki traagisen menetyksen kuukausi sitten. Hänen viiden kuukauden ikäinen Zen-poikansa menehtyi aivokasvaimeen. Lapsi syntyi viime vuoden kesäkuussa Alyssa Scottille ja Cannonille.

Nick Cannon sai vuoden 2020 joulukuussa Powerful-tyttölapsen yhdessä entisen tyttöystävänsä Brittany Bellin kanssa. Mies sai viime vuoden kesäkuussa myös kaksoset DJ Abby De La Rosn kanssa. Kaksosten nimet ovat Zion ja Zillon.

Hänellä on Bellin kanssa myös vuonna 2017 syntynyt poika Golden Sagon Cannon ja kaksoset Monroe ja Moroccan yhdessä laulaja Mariah Careyn kanssa. Pian syntyvä lapsi on siis hänen kahdeksas ja hänen sukupuolensa on poika, TMZ uutisoi.