Tiger King -tähti Joe Exoticin tuomio lyheni – tosin vain vuodella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin kohua herättäneestä Tiger King -dokumenttisarjasta tunnetun Joe Exoticin tuomio on lyhentynyt hieman. Entinen eläintarhanpitäjä tulee kuitenkin viettämään vankilan muurien sisällä näillä näkymin 21 vuotta.

Joe Exotic, oikealta nimeltään Joseph Maldonado-Passage tuomittiin tammikuussa 2020 Carole Baskinin toteutumatta jääneen palkkamurhan tilaamisesta, viiden tiikerin tappamisesta ja muista rikoksista 22 vuoden vankeustuomioon. Taannoin tapaus vietiin vetoomustuomioistuimeen. Siellä tuomiota lyhennettiin vuodella.

Associated Press -uutistoimiston mukaan Joe Exoticin asianajajat aikovat valittaa uudelleen tuomiosta. Eläintarhanpitäjä on halunnut tuomiotaan lyhennettäväksi sairastamansa aggressiivisen syövän vuoksi. Tähden asianajajan mukaan Exotic ei saa vankilassa asianmukaista hoitoa sairauteensa.