Rihanna on raskaana – räppärirakas Asap Rocky isäksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva Rihanna ja hänen räppärorakkaansa Asap Rocky odottavat ensimmäistä yhteistä lasta. Rihanna on esitellyt söpöä raskausvatsaansa New York Cityssa otetuissa valokuvissa. Pari on seurustellut vuodesta 2020 lähtien.

Rihanna oli ensimmäisissä raskauskuvissa pinkki talvitakki avoinna vatsan kohdalta. Vatsan päällä roikkui koruja ja Asap Rocky näytti olevansa onnensa kukkuloilla. Molemmat ovat 33-vuotiaita, People-lehti uutisoi. Barbadoslainen artisti on nykyään virallisesti miljardööri.

Rihannan nettovarallisuus oli viime vuonna 1,7 miljardia dollaria, eli noin 1,4 miljardia euroa. Se tekee hänestä maailman rikkaimman naismuusikon ja viihdeteollisuuden rikkaimman naisen televisiotähti Oprah Winfreyn jälkeen.