Elokuvateatteriketju lopetti toimintansa Suomessa: ”Suureksi harmiksemme ilmoitamme”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Virolainen elokuvateatteriketju Cinamon laajensi vuonna 2018 toimiaan Suomeen. Nyt ketjun taival Suomessa on kuitenkin päättynyt, sillä Helsingin kauppakeskus Redissä sijainnut viimeinen Cinamon-teatteri on suljettu.

– Suureksi harmiksemme ilmoitamme, että huolimatta halukkuudestamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavallamme, CINAMON lopettaa toimintansa kauppakeskus REDIssä Helsingissä, Cinamon tiedotti.

Cinamonin toiminta Suomessa päättyi Helsingin Sanomien mukaan taloudellisten vaikeuksien vuoksi. Viimeinen niitti oli elokuvateattereiden viimeisin sulku joulukuussa voimaan tulleiden koronarajoitusten yhteydessä. Ketju ei enää jatka toimintaansa SUomessa, vaan keskittyy Baltian maihin.

Rediin etsitään parhaillaan uutta elokuvateatteritoimijaa Cinamonin tilalle. Kauppakeskusjohtaja Aleksi Salmisen mukaan tavoitteena on löytää uusi toimija mahdollisimman pian.