Madonna haluaa maailmankiertueelle Britney Spearsin kanssa: ”Voisimme suudella uudelleen”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Madonna ja Britney Spears kuuluvat molemmat maailman suurimpien poptähtien joukkoon. Kaksikon yhteiskiertue olisi epäilemättä monien fanien mieleen, ja myös Madonna itse on kertonut olevansa avoinna idealle. Tähti paljasti asian taannoin Instagram Live -lähetyksessään.

– Stadionkiertue, baby! Minä ja Britney, miten olisi?, Madonna vastasi fanien kysyessä, aikooko hän lähteä vielä maailmankiertueelle.

– En ole varma mitä mieltä Britney olisi ajatuksesta, mutta se olisi upeaa. Voisimme suudella uudelleen, Madonna jatkoi.

Suutelemisella Madonna viittasi vuoden 2003 MTV Video Music Awards -gaalassa kohua herättäneeseen hetkeen. Madonna osoitti tukeaan #FreeBritney-liikkeelle Instagramissa heinäkuussa. Viimeksi livenä vuonna 2018 esiintynyt Britney Spears on vihjannut isänsä holhouksesta vapautumisen jälkeen saattavansa palata vielä jonain päivänä musiikin pariin.