Pia Lamberg kuvattiin rannalla Los Angelesissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen missikaunotar Pia Lamberg on tehnyt jo pitkään näyttävää malliuraa rapakon takana Yhdysvalloissa, jossa hän on asunut jo vuosien ajan. Lamberg tekee tällä hetkellä töitä myös kunto-ohjaajajana, minkä vuoksi hänen sosiaalisen median kanavansa onkin nykyään melko fitness-painotteinen. Nyt Lamberg on poseerannut näyttävästi rannalla.

Taannoinen missikaunotar ikuistettiin Los Angelesissa uimarannalla pukeutuneena värikkäisin biksuihin. Samalla hän haastaa someseuraajansa ottamaan osaa haasteeseen, jossa tehdään helmikuun ajan hyvän mielen tekoja. Pia julkaisee 28 hyvän teon listansa niin ikään sosiaalisessa mediassa. Yleisenä ohjenuorana teoille lienee se, että niillä tehdään hyvää tekijälle itselleen.

Taannoin Pia Lambergilla oli aihetta juhlaan, sillä hän sai uuden kansalaisuuden. Lamberg julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, jolla hän juhlisti merkkipäivää. Missikaunotar sai nimittäin Yhdysvaltojen kansalaisuuden, eli hän on nyt virallisesti amerikkalainen. Kuvankaunis fitness-malli totesi kuvansa yhteydessä lyhyesti ja ytimekkäästi ” Officially American! #citizenship #usa”.