Sara Jean Underwood piehtaroi sänkykuvissaan alastomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan parhaiten Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta, ja hänet valittiinkin vuonna 2007 vuoden Playmateksi. Tähti on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana. Luonnon parissa yleensä poseeraava Underwood jakaa usein seuraajilleen näyttäviä poseerauksia.

Tällä kertaa Sara on esitellyt miten hän nukkuu maailmankuulussa mökissään metsän siimeksessä. Hänen seuraajilleen ei taida tulla yllätyksenä, että somekaunotar viettää aikansa peiton alla ilman vaatteita ja alusvaatteita. Tämä käy nyt selville Saran julkaisemista kuvista. Hän kertoo kuvansa yhteydessä tietävänsä, että tulossa on hyvä päivä, jos aamulla herää tällaiseen näkyyn.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.