Golfkentältä tehtiin yllättävä löytö – 95 vuotta vanha pullopostiviesti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pullopostia löydetään tyypillisimmin mereltä ja rannoilta, mutta taannoin sellainen paljastui yllättävämmästä paikasta. Skotlannissa sijaitsevalta golfkentältä löydettiin huikeat 95 vuotta vanha viesti.

Vuonna 1875 perustettua Golf House Club -kenttää on viime aikoina saneerattu. Taannoin tylntekijät löysivät kentän 9. reiän tuntumassa sijaitsevasta hiekkaesteestä vanhan pullon. Pullon sisällä oli Craven-merkkisen tupakka-askin taakse kirjoitettu viesti.

– Olemme täällä tänään, mutta emme tiedä missä me olemme silloin kun tämä löydetään. Hyvää onnea, viestissä luki.

Bunkered-sivuston mukaan golfkerho on sittemmin selvittäny viestin allekirjoittaneiden henkilöiden olleen golfkentän työntekijöitä. Pullopostin löytäneet nykyiset työntekijät suunnittelevat jättävänsä uuden viestin samaan paikkaan.