Johanna Pakonen tunnustaa: ”En ole elänyt normaalia arkea koskaan ennen pandemiaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuoden 2002 tangokuningatar Johanna Pakonen on aloittanut uuden alan opiskelut. Kaunis laulajatar opiskelee parhaillaan viherrakentamista. Uudelle alalle on kannustanut etenkin pandemian aiheuttama totaalipysähtyminen artistin elämässä. Hän täytti viime vuonna 45 vuotta.

– En ole elänyt niin sanottua normaalia, aikataulutettua arkea koskaan ennen pandemia-aikaa, Pakonen tunnustaa Instagramissa.

Nainen on elänyt viihdetaiteilijan elämää vuodesta 1995 lähtien, jolloin hän kirjoitti ylioppilaaksi. Hän paljastaa asian kahdeksan kohdan listassa, jossa kertoo faktoja itsestään.

– En kaipaa entistä elämäntyyliä kyllä yhtään. Rauhalliset aamut kotona, omasta sängystä herääminen, säännöllinen ja rutinoitunut arki, aikaa perheelle ja lapsen kanssa olemiselle, vapaat viikonloput ystäville. Parasta ikinä. Nyt otetaan takaisin menetettyä nuoruutta ja aikuisuutta, Pakonen kirjoitti aiemmin Instagramissa.