Sointu Borg yhteistyöhön supertähti Mary J. Bligen kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tamperelainen yrittäjä Sointu Borg nousi viime vuonna Diili-ohjelman 7. kauden voittajaksi. Runsaasti mediassa esillä ollut Borg on nyt paljastanut aloittavansa yhteistyön merkittävän ja pitkän uran tehneen yhdysvaltalaisen hiphop ja R&B -tähden kanssa.

Sointu Borg pyysin seuraajiaan arvailemaan Instagramissa, kenen tähden kanssa hän aloittaa yhteistyön. Lopulta hän paljasti kyseessä olevan Mary J. Blige. Tähti lähetti terveisenesä suomalaisille Borgin Instagram-tilillään jakamassa julkaisussa.

– Pelkään että herään ja kaikki tää on unta. Tän yhteistyön kautta tulee suuri vastuu. Aion tehdä tuloksia! Lupasin, Sointu Borg kirjoitti sittemmin Instagram-tarinoissaan.

Mary J. Blige aloitti uransa musiikin parissa jo vuonna 1991. Yhdeksän Grammy-palkintoa voittanutta tähteä on kutsuttu hiphop-soulin kuningattareksi, ja hän on luonut uraa myös näyttelijänä. Blige nousee lavalle 14. helmikuuta järjestettävän Super Bowlin väliaikaesityksessä yhdessä Dr. Dren, Eminemin, Snoop Doggin ja Kendrick Lamarin kanssa.