90 Päivää morsiamena -huijari teki oharit – ei saapunut lentokentälle vastaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa asuva entinen pastori Ben Rathbun nousi nopeasti otsikoihin osallistuttuaan tuoreelle 90 Päivää morsiamena ohjelman tuotantokaudelle. Hän rakastui yli puolta itseään nuorempaan perulaiseen naiseen nimeltään Mahogany. Kaikkien hälytyskellot alkoivat soida naisen profiilin näkemisen jälkeen.

Mahogany näyttää kuvissa todella photoshopatulta, eikä hän ole suostunut keskustelemaan Benin kanssa kasvotusten videopuhelussa. Ben ottaa kuitenkin riskin ja matkustaa naisen luokse Perun San Bartoloon.

Kerroimme aiemmin, että sarjan fanit selvittivät Mahoganyn henkilöllisyyden. Selvisi, että hän on käyttänyt oikeaa nimeään, mutta muokannut ulkonäköään rajusti valokuviin. Ehkäpä tästä syystä neitokainen ei saavu lentokentälle ulkomaalaista rakastaan vastaan.

– Olen tekstannut hänelle koko ajan, mutta en ole saanut vastausta. Toivon, että Mahoganyn puhelin on pois päältä, eikä hän sen takia vastaa, 52-vuotias Ben kertoo kameralle.

Hän odottaa turhaan. Nuori rakas ei ilmesty lentokentälle häntä vastaan. Ben pettyy pahanpäiväisesti ja puhkeaa itkuun. Hän ei voi ymmärtää, miksi Mahogany tekee hänelle oharit, vaikka mies on tullut pitkän matkan takaa.

Suosittu 90 Päivää morsiamena -sarja seuraa eri maissa asuvien pariskuntien rakkaustarinoita. Sarjan nimi tulee siitä, että ulkomaalaisella kumppanilla on 90 päivää aika solmia avioliitto Yhdysvalloissa asuvan rakkaansa kanssa, jos hän haluaa oleskeluluvan maahan.