Jäävätkö Netflix-sarjat kesken? Suoratoistopalveluun uusi ominaisuus

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaikkia Netflixissä aloitettuja sarjoja tai elokuvia ei tule katsoneeksi loppuun, olipa syynä sitten sisällön laatu tai ajankäyttöön liittyvät ongelmat. Kesken jääneillä nimikkeillä on kuitenkin ollut tapana jäädä vainoamaan katsojaa Netflixin päävalikon Jatka katselua -osioon.

Nyt Netflixiin on ilmestynyt monien toivoma ominaisuus. Sarjoja ja elokuvia voi nykyään poistaa Jatka katselua -listalta nopeasti niin suoratoistopalvelun selain-, tv- kuin mobiiliversiossakin. Käyttäjä voi myös perua poistamisen, mikäli hän tulee katumapäälle.

Televisiossa poistaminen onnistuu siirtymällä Jatka katselua -osiosta nimikkeen omalle tietosivulle ja painamalla valikosta Poista kesken jääneistä -kohtaa. Selainversiossa hiiri asetetaan nimikkeen päälle Jatka-katselua -osiossa, ja avautuvasta ikkunasta valitaan ruksin muotoinen Poista riviltä -symboli. Mobiililaitteilla vaihtoehto löytyy painamalla kolmea pistettä nimikkeen kohdalta Jatka katselua -osiossa.