Adelen ja miesystävä Rich Paulin onni rakoilee – esiintymiset vaakalaudalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supertähti Adele perui äskettäin joukon Las Vegasiin sovittuja esiintymisiä. Nainen kertoi syyksi koronaviruksen ja sen, että hänen tiiminsä ei ollut kykeneväinen järjestämään suurta konserttia vajaalla miehityksellä. Nyt Adelen tiimistä kerrotaan, että hänellä on ollut myös ongelmia rakkausrintamalla.

Laulajatähti Adele virallisti suhteensa syksyllä koripalloagentti Rich Pauliin. He ovat seurustelleet kesästä asti. Onni on kuitenkin rakoillut ja Adele on yrittänyt selvittää välejään mieheen. Hänen on kerrottu linnoittautuneen Paulin Beverly Hillsin kotiin, PageSix raportoi. Adele on dramaattinen taiteilijasielu, kun Rich Paul on analyyttinen etenijä. Suhdetta on kuvailtu epävakaaksi.

Laulaja ilmoitti reilut kaksi vuotta sitten eronneensa aviomiehestään Simon Koneckista. Pariskunnan kerrottiin eronneen sovussa ja kasvattavan yhdessä poikaansa Angeloa, joka on tällä hetkellä kahdeksanvuotias. Paul on koripallotähti LeBron Jamesin agentti.