Delilah Belle Hamlinin asu kääntää katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Lisa Rinna on esitellyt realitysarjassa aktiivisesti myös perhettään, johon kuuluvat näyttelijä Harry Hamlin ja kauniit tyttäret Delilah Belle Hamlin ja Amelia Gray Hamlin. Tyttäret tekevät nykyisin lupaavaa uraa mallina, ja varsinkin Delilah poseeraa usein sosiaalisessa mediassa.

Nyt Delilah nähdään esittelemässä näyttävää bileasuaan, joka ei peittele liikoja ainakaan kaunottaren etumuksesta. Asu tarjoaa siis silmänruokaa riittämiin myös kanssajuhlijoille.

Delilah Belle julkaisee usein itsestään näyttäviä ja paljastelevia kuvia, mikä onkin varmasti yksi suurimmista syistä siihen, että sometähti on onnistunut keräämään itselleen jo 1,4 miljoonan seuraajajoukon Instagramissa. Delilah Belle on tunnettu etenkin kuvistaan, joissa hän poseeraa sängyllä näyttävissä alusasuissa.