Jennifer Lopez on yhä tyrmäävä kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja poptähti Jennifer Lopez palasi tänä vuonna yhteen vanhan kihlattunsa, näyttelijä Ben Affleckin kanssa. Taannoin tähti juhlisti 52. syntymäpäiväänsä laveissa merkeissä 140 miljoonan dollarin luksusjahdilla Rivieralla, mutta sittemmin meno on taas hieman rauhoittunut.

Takavuosina usein rohkeissa kuvissa poseerannut JLo on viime aikoina nähty hieman konservatiivisemmissa kuvissa, mutta nyt hän poseeraa pitkästä aikaa todella näyttävässä asussa. Rolling Stone -lehden kannessa nähtävän jakkupuvun yläosa on nimittäin varustettu todella näyttävällä kaula-aukolla.

Jennifer Lopez jakoi taannoin syntymäpäivälomaltaan kuvia, joissa hän poseerasi Ben Affleckin kanssa Italian Amalfin rannikolla romanttisissa merkeissä. Kaksikon uuden suhteen tulkittiin olevan vakaalla pohjalla. Kohuparin värikäs on-off -suhde nousi tuolloin välittömästi maailman viihdelehdistön otsikoihin.