Sointu Borg sekoittaa miesten päät – kuvasi itseään porealtaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen yrittäjä Sointu Borg nousi viime vuonna Diili-ohjelman tuotantokauden voittajaksi ja sittemmin häntä on viety vauhdilla myös erilaisilla puhujakeikoilla. Äskettäin hän paljasti aloittavansa yhteistyön maailmankuulun musiikkitähti Mary J. Bligen kanssa.

Kerroimme aiemmin, että Sointu on saanut otettua pienen irtioton pääkaupunkiseudun humusta ja suunnannut tekemään etätöitä Himokselle. Siellä hän poseerasi saman tien ulkona sijaitsevassa porealtaassa, ja nyt sama meno on jatkunut. Tällä kertaa Borg julkaisi lyhyen videon samasta altaasta, jossa hän kuvasi itseään.

Mary J. Blige aloitti uransa musiikin parissa jo vuonna 1991. Yhdeksän Grammy-palkintoa voittanutta tähteä on kutsuttu hiphop-soulin kuningattareksi, ja hän on luonut uraa myös näyttelijänä. Blige nousee lavalle 14. helmikuuta järjestettävän Super Bowlin väliaikaesityksessä yhdessä Dr. Dren, Eminemin, Snoop Doggin ja Kendrick Lamarin kanssa.