Hannu Pikkarainen Instagramissa: ”Sovittiin treffit tälle viikolle”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sinkkuelämään Martina Aitolehden kanssa seurusteltuaan totutteleva entinen jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen on keskittynyt elämässään onnea tuottaviin asioihin. Hän on urheillut ja panostanut hyvinvointiinsa. Miehellä on myös suunnitelmia uudesta seuralaisesta.

– PikkuRambo lähetti mulle tänään kuvan ja kysyi voisko tulla taas hengailee pian mun kanssa. Oon kuulemma kiva setä. Vastasin myöntävästi ja sovittiin treffit tälle viikolle. Aika vaikee olis vastata kieltävästi tohon ilmeeseen, Pikkarainen kirjoittaa Instagramissa suloisen koirakuvan kera.

Kyseessä on miehen ystävän koira, jota hän käy tapaamassa ja hoitamassa säännöllisesti. Hannu Pikkarainen toimii kuntovalmentajana ja harrastaa terveellisen ruoan kokkailemista.