Raide-Jokerin Twitteriin mystinen viesti – vastaus oli vielä eeppisempi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Espoon Keilaniemen ja Helsingin Itäkeskuksen välille rakenteilla olevan Raide-Jokeri -pikaraitiotien Twitter-tilille ilmestyi keskiviikkona erikoinen julkaisu. Noin kymmeneltä aamulla julkaistun twiitin merkitys jäi tilin seuraajille mysteeriksi.

– Nmbmhjm nbvm, twiitissä luki.

Twiitti herätti huvittuneisuutta somekansan keskuudessa, ja arvatenkin siitä tuli nopeasti myös meemien aihe. Lopulta mystisen twiitin tausta selvisi. Twiitin oli mitä ilmeisemmin kirjoittanut ja julkaissut näppäimistöllä astellut kissa. Hetkeä myöhemmin Helsingin Kaupunkiympäristö vastasi kuitenkin viestiin.

– asdf, Helsingin Kaupunkiympäristö kirjoitti.

Raide-Jokerin tili julkaisi myöhemmin kuvat pääepäillyistä. Toisen kerrottiin makaavan viattoman näköisenä sohvalla ja toisen syyllisen näköisenä verhojen takana. Varmuuden vuoksi molemmilta tahoilta evättiin oikeudet Twitter-tilin käyttöön.

– Kissat on asetettu toistaiseksi twiittauskieltoon. Palataan siis normaaliin päiväjärjestykseen, Raide-Jokeri twiittasi.