Rakastetun koomikon kuolinsyy selvisi – oli lyönyt päänsä ennen nukkumaanmenoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muun muassa Full House ja Ensisilmäyksellä -sarjoista tunnettu koomikko Bob Saget löydettiin kuolleena viime kuussa Floridan Orlandossa sijaitsevasta hotellihuoneesta. Nyt kuolinsyyksi on paljastunut päävamma.

– Viranomaiset ovat todenneet, että Bob kuoli päävamman vuoksi. Hän ilmeisesti löi vahingossa päänsä, ei ajatellut mitään ja meni nukkumaan, perhe tiedottaa Yhdysvalloissa suuresti rakastetun koomikon poismenosta CNN:n mukaan.

Kuolemaan ei liittynyt päihteitä. Saget oli sairastanut joulukuussa koronavirustartunnan, mutta se oli ollut perheen mukaan lievä, eikä vaikuttanut hänen kuolemaansa. Hän sai myös koronarokotteen tehosteannoksen joulukuussa 2021 ja vitsaili ottaneensa sen takapuoleensa.

Saget oli ollut kiertueella ja esiintyi viimeiseksi jäänyttä kertaa lauantaina Floridan Ponte Vedra Beachilla. Hän kiitteli stand up -keikkansa yleisöä Twitterissä vain tunteja ennen kuolemaansa.