Sabrina Sabrokin poseeraus – kuin jalkapallot topin sisällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdessä aikoinaan esiintynyt argentiinalaissyntyinen glamour-malli Sabrina Sabrok on 50-vuotias silikonibeibe. Nainen on käyttänyt kauneusleikkauksiin yhteensä miljoona dollaria. Hänellä on vankka fanikunta ja lähes miljoona seuraajaa Instagramissa.

Kohukaunottarena viime kuukausina jalansijaa myös kansainvälisesti saavuttanut Sabrina nähdään tällä kertaa poseeraamassa luonnottoman suurten rintojensa kanssa niukoissa topeissa, jotka kykenevät hädin tuskin pitämään jättimäiset nahkapallot sisällään.

Sabrina Sabrok on julkkis kaikkialla minne meneekin. Hän on kuitenkin kiltisti avioliitossa, joten miehillä ei ole hänen suhteensa saumoja. Fanit voivat kuitenkin ihastella hänen kuviaan Instagramissa, jonne nainen ahkerasti otoksiaan päivittää.