Aubrey O’Day paratiisirannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesissa asuva glamourmalli ja laulaja Aubrey O’Day nousi tunnetuksi realityohjelmien kautta. Sittemmin hän seurusteli pitkään salasuhteessa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin pojan Donald Juniorin kanssa. Nainen joutui syksyllä skandaalin pyörteisiin paparazzin kuvattua hänet Palm Springsissä.

Nyt skandaalin laineet ovat jo laantuneet, mutta Aubrey on suunnannut paratiisirannalle ihailemaan toisenlaisia aaltoja. Hän nimittäin poseeraa nyt upealla hiekkarannalla ruskeisiin biksuihin sonnustautuneena. Kuvansa yhteydessä hän paljasti viettävänsä syntymäpäiväänsä.

Ihmiset eivät ole kummastuneita Aubrey O’Dayn ulkonäöstä vaan siitä, että hän muokkaa ilmeisesti kuviaan todella suurella volyymilla. Tämä jos mikä on vahingollista sosiaalisen median kulttuurille ja luo kehopositiivisuuteen turhaa stigmaa. Jos hän on aidosti tyytyväinen itseensä, ei kuvissa tarvitsisi esittää räikeästi sosiaalisessa mediassa jotain aivan muuta. Jäämme odottamaan hänen reaktiotaan tuoreisiin otoksiin. Katso kuvat tästä.