Samu Haberin riemu repesi: ”En kestä miten upeita”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Loppuvuodesta 2020 soolouran aloittanut Sunrise Avenue -yhtyeestä tuttu Samu Haber julkaisi perjantaina, kun Joonas Angerian ja Jussi Tiaisen kanssa tehty kappale näki päivänvalon. Samu on luonnollisesti innoissaan uudesta kappaleestaan. Nyt hän on kuitenkin riemuinnut sosiaalisessa mediassa poikkeuksellisen näyttävästi.

– V***u tää elämä on ihanaa! Älkää herättäkö mua, vaikka toisaalta en salettiin kyllä saa nukuttua tänä yönä (vaikka pitäisi olla aamulla Maikkarilla uutisissa). Kiitos ihanat ihmiset. Tiedätte ketä olette. Olen saanut elämältä niin helvetin paljon, mutta suurinta olette te. En kestä miten upeita ja rakkaita olette ja kiitos että mä saan olla mä. Ja tehdä musaa. Huhhuh. Ja nyt aion sekoilla ja hyppiä ympäri kämppää koko yön. Heippa, Samu Haber kirjoitti.

Samu Haberin marraskuussa 2020 julkaistu ensimmäinen suomenkielinen soolosingle Enkelten kaupunki menestyi niin striimipalveluissa kuin radioissakin. Kultarajan yli kahdella miljoonalla kuuntelukerrallaan ylittänyt kappale kasvoi radiohitiksi viihtyen yli 35 viikkoa radiolistalla. Korkeimmillaan kappale oli listan sijalla 4. Haberin viime vuoden huhtikuussa julkaistu toinen soolosingle Täältä tullaan oli yksi viime vuoden soitetuimmista suomalaisista kappaleista radioissa yltäen korkeimmillaan listasijalle kaksi.

Sunrise Avenuen keulakuvana tunnetuksi tullut Haber luotsasi yhtyeensä 17 vuoden aikana ainutlaatuiseen menestykseen. Sunrise Avenuen lopettamispäätöksestä kerrottiin vuoden 2019 vuoden joulukuussa, jolloin yhtye julkaisi viimeisen kappaleensa sekä Helsingin Olympiastadionille päättyvän jäähyväiskiertueen, joka koronan vuoksi on siirretty heinäkuulle 2022.