Autoilija tuhosi postilaatikoita Siilinjärvellä – törttöilystä iso lasku

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Itä-Suomen poliisi etsii autoilijaa, jonka tempauksella voi olla kalliit seuraamukset. Talvisen kaahailun ja sivuluisun seurauksena yhteensä kahdeksan paikallisten asukkaiden postilaatikkoa tuhoutui Siilinjärvellä 8. helmikuuta.

– Auto lähtee sivuluisuun, joka näyttäisi hienolta sitä varten tehdyllä autoradalla. Pientaloalueella kulkevalla autotiellä se näyttää vastuuttomalta ja holtittomalta. Kuljettajan silmäterän perä kyntää lumipenkassa ja osuu useampaan postilaatikkorivistöön. Lopulta auton perä osuu metalliseen postilaatikkoon, joka vääntyy törmäyksen voimasta, poliisi kirjoitti Facebookissa.

Kuljettaja jätti tapahtumapaikalle johtolankoja, sillä autosta jäi punaista maalia metalliseen postilaatikkoon. Lisäksi autossa on todennäköisesti isohko jälki ajoneuvon ja metallisen postilaatikon törmäyksestä. Tekijää odottaa teosta todennäköisesti useamman tuhannen euron lasku, sillä pelkästään postilaatikot maksavat 300-400 euroa. Itä-Suomen poliisi on toivonut joko tekijän ilmoittautuvan heille itse, tai vaihtoehtoisesti yleisöltä vihjeitä tapaukseen liittyen.

– Hyvä Kuljettaja Siilinjärveltä. Tunnistatko itsesi tästä? Meillä olisi sinulle asiaa. Kuten myös rikkoontuneiden postilaatikoiden omistajilla, poliisi kirjoitti.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.