Auto teki ilmalennon Joensuussa – liukui sen jälkeen pitkän matkan katollaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Itä-Suomen poliisilaitos kertoo henkilöauton ajautuneen ulos tieltä Joensuun Marjalantiellä maanantaina 31. tammikuuta kello 23:38. Auto oli suistunut loivassa mutkassa vastaantulevien kaistan yli penkkaan. Henkilöauto oli pompannut penkasta 25 metrin päähän tielle.

Auto oli kääntynyt katolleen ilmalennon jälkeen. Ajoneuvo oli kulkenut vielä kymmenisen metriä katollaan liukkaalla tiellä ennen kuin se oli pysähtynyt. Henkilöautossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja.

Henkilöauto vaurioitui ulosajossa pahoin. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta, koska kuljettajaksi ilmoittautuneella miehellä ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Autossa olleet kuljetettiin saamaan hoitoa, mutta he selvisivät tällistä hengissä kuin ihmeen kaupalla.