BTS-laulaja kiidätettiin sairaalaan – umpilisäke tulehtui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

K-popin suurimpiin nimiin lukeutuva BTS on tiedottanut yhtyeen laulaja Jimin joutuneen sairaalaan. Hänen umpilisäkkeensä tulehtui ja vaati leikkaushoitoa. Koska miehellä oli myös tavallisen flunssan oireita, tehtiin hänelle koronavirustesti. Testi oli positiivinen.

Jimin kuvailee koronaviruksen oireiden olleen nuhaa ja kurkkukipua. Hän on sairauslomalla ja odottaa lääkärin lupaa esiintymiselle ja harjoittelulle, kuten laulamiselle ja tanssimiselle. Hänen sairastumisensa sai maailmanlaajuisen ilmiön aikaan, kun fanit toivottivat hänelle parantumista, Reuters uutisoi.

K-pop, eli eteläkorealainen popmusiikki, on noin vuosikymmenen sisällä noussut valtavaksi maailmanlaajuiseksi ilmiöksi. BTS on rikkonut lukuisia ennätyksiä lähinnä innokkaiden fanien masinoimina.