Jymy-yllätys uudessa Bachelorissa – mukana onkin kaksi poikamiestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Deittailuohjelma Bachelor 2022 saapuu MTV:lle tiistaina 1. maaliskuuta täysin uudistettuna. Bachelor 2022 -kausi alkaa perinteisesti yhden Bachelorin voimin, mutta pian mukaan liittyy toinenkin hurmaava Bachelor sekoittamaan pakkaa.

Juontaja Mikko Parikka luotsaa myös Bachelor: Ruusun jälkeen -keskusteluohjelmaa, jossa puheenvuoro on naisilla. Ohjelmassa on aina seurattu yhden hurmaavan poikamiehen yritystä löytää rakkaus. Hän on päässyt deittailemaan juuri hänelle valittuja naisia upeissa puitteissa. Ruususeremonioissa Bachelor on jakanut ruusuja naisille, joiden kanssa hän on halunnut jatkaa tutustumista.

Ruusutta jääneet naiset ovat joutuneet hyvästelemään Bachelorin ja lähtemään kotimatkalle, kunnes jäljellä on ainoastaan yksi nainen, jolle Bachelor on antanut viimeisen ruusun ja koko sydämensä. Perinteinen asetelma horjuu, kun naiset pääsevät tutustumaan molempiin miehiin ja nyt myös Bachelorit joutuvat taistelemaan huomiosta ylläpitääkseen naisten kiinnostusta. Naiset pääsevät punnitsemaan, millaista miestä he itse ovat etsimässä ja heillä on valta valita, kumpi miehistä kiinnostaa enemmän.

Ruususeremoniassa molemmat Bachelorit jakavat ruusuja rinta rinnan. Naisilla on mahdollisuus hyväksyä ruusu joko molemmilta tai vain heitä enemmän kiinnostavalta Bachelorilta. Mikäli yksi nainen saa ruusun molemmilta Bacheloreilta, voi se pahimmillaan tarkoittaa sitä, että useampi kuin yksi naisista joutuu lähtemään kotiin.

Ensimmäinen Bachelor on Rovaniemeltä kotoisin oleva 32-vuotias Timo Harvey. Timo haluaa sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Hän on täysin kyllästynyt pinnalliseen deittailukulttuuriin. Sydämensä hän on valmis antamaan itsevarmalle, vakaasti omilla jaloillaan seisovalle naiselle, jolla on valoisa elämänasenne.