Mira Luoti julkaisi koskettavan ystävänpäiväviestin: ”Kotona yksin koronassa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mira Luoti nousi aikoinaan julkisuuteen PMMP-yhtyeen toisena puoliskona. Nykyään laulaja tekee soolouraa, ja on myös esiintynyt esimerkiksi teatterin lavalla sekä televisiossa.

Mira Luoti paljasti tuoreessa Instagram-julkaisussaan sairastuneensa koronaan. Erityisen ikävän sairastumisesta teki se, että tähti joutuu viettämään ystävänpäivän sairasvuoteella läheisten seuran sijaan.

– Täällä kotona yksin koronassa mulla on aikaa miettiä ystäviäni ja miten tärkeitä kaikki ystävät on. Onneksi ystävyyttä voi juhlia joka päivä. Hyvää ystävänpäivää teille kaikille, jotka sydämissänne tunnette ystävyytemme, Luoti kirjoitti ja lisäsi perään lukuisia sydänemojeja.

Luodin viimeisin soololevy, Haureuden valtatie julkaistiin vuonna 2019. Tähti on ollut otsikoissa myös yksityiselämänsä merkeissä. Hän meni joulukuussa kihloihin Mökkitie Records -yhtiön toimitusjohtaja Olli Saksan kanssa.