90 Päivää morsiamena -tähti vankilaan – edessä 18 vuoden linnareissu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositussa 90 Päivää morsiamena -televisio-ohjelmassa esiintynyt amerikkalainen Geoffrey Paschel rakastui venäläiseen Varya Malinaan. Ohjelman kuvausten aikana kuitenkin selvisi miehen salattu menneisyys.

TLC lopetti miehen tarinan kuvaamisen, mutta päätti esittää jo kuvatut jaksot televisiosta. Geoffrey Paschel on ollut väkivaltainen ex-tyttöystäväänsä kohtaan. Paschel on ollut pidätettynä viime vuoden lokakuusta lähtien. Hänen on syytetty pahoinpidelleen entistä kihlattuaan ja estäneen hänen poistumisensa asunnosta. Nainen sai muun muassa aivotärähdyksen.

Geoffrey Paschel on joutunut 18 vuoden vankeustuomioon. Us Weeklyn mukaan 44-vuotias realitytähti kommunikoi ulkomaailmaan venäläissyntyisen Varya Malinan kanssa. Nainen päivittelee aktiivisesti kuulumisiaan Instagramiin ja näyttää taistelevan edelleen miehensä puolesta.