Kohumalli herutteli punaisissa – sopii urheiluauton nahkasisustaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianin kuuluisaa perhettä vastaan oikeudessa asti taistellut kohumalli Blac Chyna haluaa herättää mielipiteitä. Hän esittelee mielellään vartalonsa kurveja vähäpukeisissa valokuvissa. Naisen tyyli ampuu yli usein myös meikin ja hiusten suhteen.

Blac Chyna on mieltynyt luksustyylin elämään. Nainen on nyt julkaissut kuvan, jossa hänellä on kirkkaanpunaiset hiukset. Hän poseeraa urheiluauton etupenkillä, joka on samaa sävyä hänen hiustensa kanssa. Blac Chyna taistelee pian oikeudessa Kardashianien kanssa, joten hän kerää rohkeutta näyttävillä kuvilla.

Aiemmassa kuvassa hän esittelee erilaisia hiustyylejä koko vartaloa peittävässä haalarissa. Vasta vähän aikaa sitten hänen hiuksensa olivat blondit. Joko naisella on taitava kampaaja tai hän käyttää runsaasti erilaisia peruukkeja.