Road tripit suosituimpia kuin koskaan – verkkopalvelu kokosi 30 reittiä Suomeen

Matkailu · Terhi Piiroinen

Suomalaiset ovat innostuneet reissaamaan kotimaassaan. Teillä kuljetaan polkupyörillä, asuntoautoilla ja omilla ajoneuvoilla. Suomessa pitkien etäisyyksien ja haja-asutusalueiden levinneisyyden vuoksi on järkevää kulkea omalla autolla.

– Autoliitto ja Elämys Group ovat kehittäneet yhteistyössä verkkopalvelun, jossa Autoliiton jäsenet voivat suunnitella automatkailureittejä sekä hankkia majoituksia ja lippuja aktiviteetteihin sekä tarvittaessa vuokrata auton vaivattomasti yhdestä paikasta, Autoliitosta kerrotaan.

Palvelu sisältää aloitusvaiheessa noin 30 valmista reittiä, joita voi itse muokata tai sitten suunnitella kokonaan oman reitin. Reittikauppa keskittyy aluksi autoiluun kotimaassa, mutta jatkossa palvelua on tarkoitus laajentaa myös ulkomaisilla reiteillä ja palveluilla.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.