Bella Hadid toivotti hyvää ystävänpäivää rohkeiden kuvien merkeissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen supermalli Bella Hadid on tehnyt uraa muodin maailmassa jo kymmenen vuoden ajan. Nyt 25-vuotias tähti on noussut otsikoihin rohkeitakin sävyjä saaneen ystävänpäivätervehdyksen vuoksi.

Bella Hadid jakoi Instagram-tilillään sarjan kuvia, joissa hän poseeraa kameralle Victoria’s Secretin alusvaatteissa. Otoksissa nähtiin myös Hadidin mallikollegoita. Kuvatekstissä tähti toivotti seuraajilleen hyvää ystävänpäivää.

Bella Hadid oli taannoin otsikoissa myös hieman toisenlaisissa merkeissä. Huippumalli paljasti olleensa ilman alkoholia puolen vuoden ajan, ja paljasti päättäneensä lopettaneensa juomisen toistaiseksi. Tähden mukaan hän pelkäsi kontrollin menettämistä alkoholin käytön vuoksi.